" Drop the idea of becoming someone, because you already a masterpiece. You cannot be improved. You have only to come to it, to know it, to realize it." -Osho

Tuesday, October 4, 2011

Akhirnya.

Hari ni aku tak mau cakap omputih, aku nak cakap bahasa ibunda aku pula.Akhirnya. LLB Hons. Akhirnya dapat jugak aku duduk kat ceruk sempit di dslam sebuah kelas di Tingkat 7 Fakulti Undang- Undang UiTM Chah Halammm. Akhirnya dapat jugak aku join mereka memprotes mengenai kekurangan pilihan pakaian ke kelas. Hari ni hitam dan putih. Esok Putih dan hitam.

Akhirnya boleh juga aku sambung menghadap 10 hingga 20 kes-kes setiap hari. Menghadap je la, baca ke tak boleh dipertikaikan. heheh.

Akhirnya aku boleh juga jumpa Nurul, Ajim dan Amal. Akirnya dapat jugak aku panjat tangga-tangga buruk yang bilangan nya asyik bertambah setiap tahun. Akhirnya aku kena juga berebut-rebut parkir dengan pelajar-pelajar lain, kena "sound" (what is exactly the word to describe sound in malay? bunyi? hahahahaha)dengan pensyarah sebab cuba parkir di tempat staf, dan juga kena tahan dengan Tukang jaga pintu UiTM (Pak Guard. hahaha) kerana ketiadaan pelekat pelajar di cermin hadapan kereta.

Akhirnya. =)

2 orang cakap..:

emmalin the french said...

finally!

p/s: word verification : sdod
syazwani dobby on daddy?

nObby said...

hahaha.. i think its syazwani's doodle of da vinci. hahaha

Powered by Blogger.

Recent Posts

Ai Yam Miz Sat Drivah

© 2011 Nama Saya Nabeela, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena