" Drop the idea of becoming someone, because you already a masterpiece. You cannot be improved. You have only to come to it, to know it, to realize it." -Osho

Thursday, May 28, 2009

Kenapa saya main Game?

lately aku agak bz bercucuk tanam (dalam harvest moon NDS: Island of Happiness) dan asik tak dan nk online sbb adik2 aku dah balik. Tapi aku sempat p amik ujian teori lesen memandu dan sangat kalut jawab sbb nk balik smbung men game (7 minit 52 saat. Result? 49/50. haha) Kak siti yg dr driving skool tu cakap tak smpat dia nk p toilet aku dah kluar dr exam room. haha. dan dia terpaksa tahan kencing sbb lepas tu dia trus anta aku balik. harharhar *ketawa kejam*

tp aku men hanya bila keja2 umah aku dah siap buat na.. aku baik, rajin, mulia, dan comel (bangga diri)

sbb kalau aku tak main game terpaksala (terpaksa?? haha) aku tgk tv. bila aku tgk tv aku tertidor. bila aku tertido aku biar elektrik terbazir. nah. jd bek aku men game. haha (macam la men laptop tak pakai karan)

waktu aku kcik2 dulu aku slalu tercedera. jatuh basikal. jatuh parit. terserst kat jalan tar sbb men lari2. tp aku tak ingat pon aku rasa geram. tiap2 kali jatuh aku msti bangun pastu gelak ngn kwn2 aku n sambung men balik ngn darah2 tu ( balik2 kna bambu ngn mak aku sbb kotor sgt. haha). Skrang? aku stay flat kat kusi. eye locked on the laptop's screen. Bosan

aku rasa klu bukan men game, aku rasa aku langsung tak bergerak mentally n physically. Awat la aku dok kat tmpat yg di mana bukan aku mmbesar? waaa. bosan gila. mmber pon tadak, melainkan aku dah sgt desperado dan pegi bergosip ngn bibik2 d kawasan prumahan ini. padahal kat bangi ni apa yg tadak? wyg? boling? taman tasik Celaka? (cempaka sbnrnya. haha). cuma aku je yg tadak lesen nk merayap ( lesen memandu dan juga lesen parental permission. huwaaa)

waaaa~ aku nk paten. aku nk natata. aku nak mirul. aku nk dayat. aku nk reiko. aku nk amal n mimi. aku nk kazen2 aku, atiqah, kakti, kakya. waaaaa~~~ (sambung men game balik)

8 orang cakap..:

noidentity said...

kenapa ko nak aku?!

tidak!! aku straight! wahahaha

btw...sorry la. celcom aku xditop up. hohoho

~atiQyUdin~ said...

wah blOg ko da hapgRed..!!

chentasejati said...

aku nak ko gak dowh, same jer kite due...kebosanan...aku nak gi mne pun x best sbb xde kwn nak gi sesame...ade lesen je arap

nObby said...

patty: aku pon straight pa. aku ada pakwa. wakaka.

tiqah: hapgred? apa tu? *bukak kamus dewan*

dayat: tau takpa. kalau ada kawan area sini aku pedulik hape ada lesen tak. aku guna kenderaan kurniann ilahi= KAKI. haha

amal X icchan said...

hukhuk nobicchi~~~
aku pun bohsan kat umah...asek jadik supir (driver) mak aku gi supa ngan abah aku balik kaisha..
ko amek lehsen!!! gud! gud!

nObby said...

amal: aku terpaksa amik lesen dowh~
macam ko tatau driver aku mogok
sejak aku mnegur dia
hahaha

:missy najlaa: said...

kamu mau saye??
boleh2..meh dtg cini..ade byk keseronokkan yg menanti di sini..
tungguuuuuuuu~~~~

amal X icchan said...

hohohohoh~~

saya faham my buddy..saya faham...
lalala~~~skipping away~~

Powered by Blogger.

Recent Posts

Ai Yam Miz Sat Drivah

© 2011 Nama Saya Nabeela, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena